close
Logo

12 Apr 2021

1.Stockholm | Digitalt | Försäljning |

Smakbox – Brand Success & Key Account Mngr Trainee

Är du en drivande kraft med bra koll på detaljer som gillar att göra kunder nöjda? Drömmer du om att jobba i ett bolag med stark tillväxt i konsumentvarubranschen där du från dag ett kommer ha en viktig roll på bolaget? Då tror vi att du kan vara den vi söker till tjänsten som Brand Success & Key Account Mngr Trainee på det spännande tillväxtföretaget Smakbox.

Om Smakbox

Smakbox är Sveriges största prenumerationsbox inom mat. På ett inspirerande och effektivt sätt får över 70 000 konsumenter i matintresserade hem möjlighet att varannan månad provsmaka nya smaker och produkter från nya och kända varumärken. Genom ett stort Influencer-nätverk byggs en genuin och bred digital räckvidd för medverkande varumärken. Engagerade prenumeranters feedback samlas och analyseras till givande insikter.

Detta gör Smakbox till den största aktiveringsplattformen som kombinerar provsmakning, digital räckvidd och insikter. Samtidigt förändrar detta sättet att marknadsföra och driva försäljning av mat – från ord och bild till alla 5 sinnen.

Sedan starten 2016 har Smakbox haft en mycket stark tillväxt med många positiva omdömen. 2020 var Smakbox det företag som fokuserat genomför flest unika provsmakningar i Sverige*. Sedan 2019 kan även kylda och frysta produkter skickas via hemleverans. 3 år i rad har Smakbox utsetts till Årets Box i Sverige av hittabox.se. Tillsammans har Smakbox team en lång samt gedigen erfarenhet från retail/dvh, livsmedel och marknadsföring.

I takt med bolagets tillväxt ökar och nya produkter och tilläggstjänster lanseras, så ökar behovet av att utveckla och fördjupa samarbeten med varumärken och livsmedelsleverantörer och säkerställa en hög kundnöjdhet. Därför stärker Smakbox upp organisationen med en helt ny tjänst som Brand Success & Key Account Mngr Trainee.

Arbetsuppgifter:

Den här tjänsten kommer få en bra inblick i olika delar av verksamheten och under de första 12 månader är det planerat för ett enklare rotationsprogram för att lära sig olika delar i företaget samtidigt som ditt största fokus blir vara med och utveckla samarbetet för befintliga och nya varumärken i Smakbox.

Smakbox har samarbetat med i stort samtliga större varumärken och livsmedelsleverantörer i Sverige. Smakbox jobbar även med mellanstora och mindre företag och varumärken och där kommer denna roll in. Du är ansvarig för att utveckla och fördjupa samarbeten och specifikt:

– Säkerställa en hög kundnöjdhet hos samarbetspartners och utveckla samarbetet.

– Vara kontaktperson mot dina tilldelade samarbetspartners/varumärken genom hela cykeln, ta in bokningar i boxen löpande under året men även där möjligt långsiktig planering, säkerställa medverkan enligt kundens önskemål tillsammans med kollegor och noggrant följa upp resultaten.

– Söka upp nya samarbetspartners/leverantörer/varumärken som lanseras på marknaden och bevaka marknaden för att hitta trender och nya produktsegment.

Utöver nämnda uppgifter ingår även till viss del projektledning för Smakbox andra tjänst Inspiratörsbox (PR-box) och att bistå med diverse administrativa sysslor och att ha ansvar för inleveranser av alla medverkande produkterna till boxarna under året.

Din profil:

För att lyckas i rollen ser vi att du har följande erfarenhet och kompetens:

– Relevant akademisk utbildning.

– 1-3 års erfarenhet antingen under eller efter avslutade studier. Du är antingen nyutexaminerad med relevant erfarenhet vid sidan av studier eller tidigt i din karriär.

– Erfarenhet av uppsökande försäljning eller av att ha utvecklat kund/leverantörs-samarbeten, exempelvis i en projektledarroll.

– Gärna erfarenhet samt intresse för livsmedelsbranschen, snabbrörliga konsumentvaror, marknadsföring och specifikt ett intresse för mat.

– Kommersiell drivkraft och helhetsförståelse för affär och kundnytta.

– Mycket goda kunskaper i Excel samt övriga Office-program. En bonus är om har erfarenhet från fler IT-system.

– Du är analytisk, duktig med siffor och bra på att organisera arbetet och gå in i detaljer när det behövs.

Vi ser också att du har följande egenskaper:

– Du är orädd, driven och handlingskraftig samt har en nyfiken och positiv inställning. Att kunna hugga in där det behövs är viktigt.

– Du har stark social förmåga och är duktig på att bygga relationer med nya samt befintliga samarbetspartners/varumärken.

– Du är självgående, strukturerad och resultatorienterad med sinne för detaljer

– Du får saker och ting gjorda/att hända och är bekväm i en dynamisk arbetsmiljö och kan prestera under intensiva arbetsperioder

– Du har ett driv och ansvarskänsla med förmåga att ta egna initiativ samt en vilja att utvecklas inom Smakbox för att på sikt kunna ta ett större ansvar.

– Du har ett intresse för affären och du motiveras av möjligheten att vara med och bygga upp ett företag som är inne i en tillväxtfas/fortsatt tidigt skede

Smakbox erbjuder dig möjligheten att vara med på resan i ett företag med stark tillväxt. Du har möjlighet att påverka i din roll från dag ett, med goda förutsättningar att på sikt ta en ännu större roll. Du erbjuds en unik möjlighet att utvecklas snabbt i en dynamisk, entreprenöriell miljö och samtidigt jobba nära i ett framgångsrikt försäljningsteam och nära företagets grundare i en viktig roll.

Du kommer bli en mycket viktig del av Smakbox team, som idag består av 7 personer utöver denna roll. Kontoret ligger i dagsläget i Solna, ett stenkast från Mall of Scandinavia

Så söker du tjänsten:

I detta uppdrag samarbetar Smakbox med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Rebecca Eileryd på rebecca.eileryd@academicsearch.se eller Tobias Albrektsson på tobias.albrektsson@academicsearch.se .

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Rebecca Eileryd - rebecca.eileryd@academicsearch.se

Ansök nu