close
Logo

24 Feb 2020

Hälsa/Friskvård/Fitness | Stockholm | Produktion |

Super Synbiotics – Produktansvarig

Super Synbiotics grundades 2015 av Stig Bengmark, läkare, forskare, professor och en stark hälsoinspiratör som bl.a. skrivit boken ”Välj Hälsa!”. Han är också upphovsman till produkten Synbiotic; det unika och populära kosttillskottet för dig som vill fylla på med mjölksyrabakterier och hälsosamma fibrer. Utöver kosttillskotten jobbar bolaget med sin vision att sprida och utbilda om hälsans tre grundpelare – kost, motion och mental balans.

Med produkter som träffar mitt i dagens hälsotrend upplever företaget en mycket positiv efterfrågan från konsumenter i Sverige samt ett ökande intresse internationellt. Företaget marknadsför och säljer produkten som ett e-handelsbolag och står inför nya spännande produktlanseringar. För att fortsätta sin framgångsrika tillväxtresa söker vi nu ytterligare en person till teamet som utgår från kontoret i centrala Stockholm.

Om tjänsten

Vi söker en produktansvarig som blir en viktig del av ett mindre team. Tjänsten är bred med många ansvarsområden och kontaktytor. Du kommer att ta ägandeskap och självständigt driva frågor inom ditt område och avrapportera till VD. Teamwork är viktigt på Super Synbiotics och man värdesätter ett engagemang där man finns tillgänglig som stöd och bollplank i dialog även i relaterade frågor utanför ditt ansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

 • Produktionsplanering; kontakt med produktionsanläggningen och ansvar för inköp av råvara från olika leverantörer mot aktuella recept.
 • Distributionsplanering; kontakt med lagerhållare för att säkerställa tillgänglighet och tidsenlig leverans till kund samt orderhantering och fakturering till återförsäljare.
 • Kvalitetssäkring; driva frågor kring förpackningsdesign och etiketter samt ha viss kontakt med jurister och myndigheter.
 • Produktutveckling; bistå VD i produktutveckling och vid behov ta en projektledande roll vid framtagning av nya produkter och koordinera med underleverantörer. Uppföljning med för-bättringsanalys.
 • Medical Marketing; tillsammans med VD arbeta för att identifiera och söka upp potentiella samarbetspartners och informera om produkten i olika typer av forum.

Din profil

För att prestera väl samt för att du ska trivas i rollen ser vi att du är en generalist som med stor nyfikenhet och entusiasm tar dig an olika typer av arbetsuppgifter. Du räds inte situationer där du behöver hitta svar och lösa problem på egen hand. Vidare tror vi att du har följande:

 • Relevant universitetsexamen inom kemi/biologi eller nutrition/livsmedel.
 • Du har ett stort intresse för hälsa och kost.
 • Du besitter en god social kompetens och en god kommunikativ förmåga.
 • Med ett strukturerat arbetssätt klarar du av att prioritera i en föränderlig miljö.
 • Du är lättlärd och nyfiken samt har en hög egen drivkraft.
 • God PC-vana och självständig i Officepaketet.
 • Flytande svenska och engelska kunskaper i tal och skrift.

Om Synbiotic

Synbiotic är ett kosttillskott baserat på över 15 års kliniska studier. Mixen av specifikt utvald probiotika (mjölksyrabakterier) och prebiotika (kostfibrer) ger den unika synbiotikan som är inflammationssänkande och bidrar till ett starkare immunförsvar. Produkten riktar sig till personer med besvär likväl de som vill behålla hälsa och förebygga sjukdomar.

I forskningsarbetet genomfördes en isolering och screening av drygt 500 typer av mjölksyrabakterier, där man valde ut fyra bakteriestammar och patenterade dessa. De fyra stammarna tillhör arter av bak-terier som är en naturlig del av bakteriefloran i tarmen och de kan också påträffas naturligt i kosten. Bakterierna kombineras med fyra sorters växtfibrer och dessa fibrer fungerar som mat till bakterierna i tarmen och hjälper dem att trivas. Synbiotic tillverkas i Sverige och är fritt från både gluten och laktos.

För att skicka din ansökan

Super Synbiotics samarbetar i detta uppdrag med Jobfinder. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Jobfinders Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Jangenteg, malin.jangenteg@jobfinder.se eller 073-650 31 51. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Jobfinder är en del av Academic Search International och fokuserar på talanger med ambition, engagemang och nyfikenhet som vill bygga sin framtida karriär.

Academic Search International och Jobfinders idé är att förena de mest lämpade personerna med spännande utmaningar på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer.

www.academicsearch.se

www.jobfinder.se

Följ oss på Linkedin – så tar du del av allt som händer hos oss!

https://www.linkedin.com/company/academic-search-international2/

https://www.linkedin.com/company/jobfinder-se/?viewAsMember=true

Malin Jangenteg - malin.jangenteg@academicsearch.se

Ansök nu