close
Logo

29 Nov 2023

TePe Nordic – Nordic Marketing & Communications Coordinator

Är du driven, kommunikativ, kvalitetsorienterad och en utpräglad teammedlem? Söker du en spännande och utvecklande roll att växa med? Vårt marknadsteam söker dig som bland annat vill ta ansvar för TePe Nordics marknadsföring i digitala, sociala medier. Rollen som Nordic Marketing & Communications Coordinator passar dig med tydligt intresse för framgångsrik marknadskommunikation, med vana att analysera målgruppers beteende samt med driv och struktur att planera, koordinera och genomföra digital och social marknadskommunikation såväl som tryckta medier.

 

Om TePe Nordic och rollen

TePe Nordic AB är ett dotterbolag till TePe Munhygienprodukter AB och startades 2016. I TePe Nordic ingår Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island och företaget har 23 anställda samt en omsättning på ca 200 MSEK. Den nordiska marknadsavdelningen har som uppgift att marknadsföra TePe och TePes produkter till både profession och konsumenter samt bidra till utvecklingen i Norden.

 

Som Nordic Marketing & Communications Coordinator har du ansvar för annonsering och kampanjer i digitala kanaler, kommunikation via TePes Website och Newsletter. Med hjälp av externa system    (t ex Core, Cision) tar du fram underlag för marknadsföringsmaterial och information. Att ansvara för annonseringsplaner, content kalender och den integrerade kommunikationen, aktivitetskalender och vår externa bildbank kommer också att vara dina uppgifter. I rollen ingår även att ta fram marknadsföringsmaterial såsom foldrar, give away, broschyrer för övriga kanaler.

 

Du stödjer vår Nordic Marketing Manager samt våra Key Account Managers med marknadsförings- och kommunikationsmaterial. I nära samarbete med TePes Inhouse Design team kommer du att ta fram marknadsföringsmaterial både för tryck och digitalt. Du kommer att ingå i TePes globala content team. Du rapporterar till Nordic Marketing Manager.  

 

Tjänsten som Nordic Marketing & Communications Coordinator passar dig med ett par års erfarenhet och som brinner för marknadsföring via digitala medier och vill växa med denna roll.

Placering är vid TePes huvudkontor i Malmö, där både TePe Nordic och TePes moderbolag är lokaliserade.

 

Personliga egenskaper

 • För att vara framgångsrik i rollen ser vi att:
 • Du är nyfiken, vill lära nytt och är särskilt intresserad av den digitala utvecklingen
 • Du har en naturlig förmåga att planera, strukturera och organisera ditt arbete
 • Du har en god analytisk förmåga och ser snabbt samband och flöden
 • Du är en väldigt bra kommunikatör och vill se hög kvalitet i det du gör
 • Du har en god känsla målgruppsanpassade innehåll och aktivering på sociala medier
 • Du är positiv och utåtriktad med förmåga att möta människor och bygga goda relationer
 • Du bidrar till det goda arbetsklimatet med ditt prestigelösa förhållningssätt och din flexibilitet

 

Kvalifikationer

 • Du har en akademisk examen
 • Du är skarp inom digital marknadsföring och gärna yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter (exempelvis som webbredaktör, sociala medier, bannerannonsering, digital annonsering)
 • Du kan ha erfarenhet från olika typer av branscher. Det är en fördel, men inget krav med erfarenhet från DVH.
 • Givetvis har du goda kunskaper i Officepaketet, CMS och Google Suiten. Gärna erfarenhet av Cision.
 • Din svenska och engelska är utmärkt både i tal och skrift. Kunskaper i finska eller norska är ett plus.

 

TePes erbjudande

Det finns många anledningar till varför medarbetare på TePe trivs. Men oavsett vilken roll du arbetar i så kan TePe erbjuda dig:

 

 • Hållbar kvalitet och innovation

Möjligheten att arbeta med innovativa produkter och lösningar av hög kvalitet, designade för friska leenden världen över.

 

 • Teknik och produktion i framkant

TePe konstruerar sina egna maskiner och arbetar ständigt med tekniska förbättringar för en säker och effektiv produktion. På TePe kan du få vara med från idé till färdig produkt.

 

 • Ett starkt svenskt varumärke

TePes produkter används av konsumenter och rekommenderas av tandvårdsexpertis i 80 länder världen över. TePe samarbetar med kunder och samarbetspartners världen över för att utbilda och skapa medvetenhet om god hälsa.

 

 • Ditt välbefinnande är viktigt

TePe sätter värde på ditt kunnande och din hälsa och vill erbjuda en sund arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Hos TePe tar du del i kreativa samarbeten, gemensamma aktiviteter och kontinuerlig utveckling.

 

Din ansökan

TePe Nordic samarbetar med Academic Search. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Seniorkonsult Per Malmberg +46 (0)701 653 100, per.malmberg@academicsearch.se eller Researcher Sandra Dabbour på 0706 50 31 15, sandra.dabbour@academicsearch.se

 

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Urval sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

 

TePe

TePe Munhygienprodukter AB, grundat av familjen Eklund 1965, är ett internationellt företag med huvudkontor i Malmö, Sverige. TePe har 460 anställda och en omsättning på 1084 MSEK (2022). Baserat på hållbar innovation och en vision om friska leenden för livet, erbjuder TePe ett komplett sortiment av produkter och lösningar för en god munhälsa, utvecklade i samarbete med tandvårdsexpertis. TePes munhälsoprodukter marknadsförs av dotterbolag och distributörer i 80 länder och säljs via tandläkarmottagningar, apotek, e-handel och detaljhandel. För mer information, besök www.tepe.com.

 

Positionen som Nordic Marketing & Communications Coordinator är på TePe Nordic, vilket är TePes dotterbolag med ansvar för Sverige, Finland, Danmark, Norge och Island med drygt 20 medarbetare.

 

Per Malmberg - per.malmberg@academicsearch.se

Ansök nu