close
Logo

24 Jun 2021

1.Stockholm | Försäljning | Marknad |

Valio – Trade Marketing Coodinator

Valio Sverige söker dig, en driven och lösningsorienterad genomförare som söker ett globalt företag i framkant inom FMCG. Tillsammans med oss kommer du driva konsumenten till den mest besökta avdelningen i dagligvarubutiken – mejeri. Du kommer också att arbeta med viktiga kunder inom Food Service som dagligen serverar våra produkter till tusentals konsumenter.

Valio Sverige är inne i ett mycket spännande skede och vill nu identifiera den person som kan axla ansvaret som vår Trade Marketing Coordinator. Tjänsten är ett vikariat med tillträde snarast möjligt och sträcker sig till och med september 2022.

Arbetsuppgifter

• Som Trade Marketing Coordinator assisterar du i de framtagna årsplanerna för butiks- och kundaktiviteter (såsom kampanjer, demo, event, exponeringar och mässor) i dagligvaruhandel och Food Service.

• Du säkerställer att allt material distribueras ut och är anpassat till butik och kund.

• Du är ute i butik för att vara uppdaterad om de senaste shopper-trenderna.

• Du är ansvarig för införsäljningsmaterial samt att visualisera Valios butiksaktiviteter för säljkåren. Med dem bygger du en nära relation och du har löpande mycket tät kontakt under säljcyklerna för att säkerställa bästa genomförande på aktiviteter och för att fånga upp viktig input för kommande planer.

• Du kommer arbeta mot tydligt uppsatta mål och ansvara för att säkerställa kvalité och innehåll i linje med Valios kommunikativa guidelines.

• Du samarbetar tätt med och rapporterar till vår erfarna och engagerade Customer Marketing Manager. Tjänsten är placerad vid vårt svenska huvudkontor i Stockholm (Kungsholmen).

Utbildning och erfarenhet

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har följande:

• Du bör ha jobbat med denna typ av aktivering inom dagligvaruhandeln och Foodservice

• Erfarenhet av att planera, ta fram och genomföra säljdrivande material/event i butik eller mot kund.

• Kunskaper för att producera enklare marknadsmaterial i Adobe/InDesign är meriterande, tillika om du jobbat en del med digital produktion (content marketing, bild/text/rörligt)

• Goda kunskaper i Office-paketet och kunskaper i Photoshop. Erfarenhet av att omsätta Nielsen och POS-data för bästa säljargument är starkt meriterande.

• Flytande svenskkunskaper i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska.

• Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller försäljning.

Personliga egenskaper

I denna tjänst söker vi en person som är orädd, handlingskraftig och nyfiken. Du tar gärna aktivt nya kontakter, löser problem, bygger relationer och presenterar gruppens initiativ och projekt med stor entusiasm och ett brinnande engagemang. Att vara en duktig kommunikatör är lika viktigt som att värdesätta detaljer och hantera deadlines. Med ett högt ansvarstagande, egendriv och lojalitet kommer du ha bästa förutsättningar att lyckas i rollen och bli en viktig del i Valios offensiva satsning.

Att ta ansvar för miljön är en av Valios värderingar, precis som att alla medarbetare ska må bra, ha en god hälsa och trivas på jobbet.

Tjänsten är placerad vid vårt kontor i Stockholm (Kungsholmen).

Din ansökan

Låter detta som ett spännande nästa steg för dig är du varmt välkommen med din ansökan! Valio samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International. Söker gör du via ”Apply now” nedan, där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Carlotta Lilieblad på carlotta.lilieblad@academicsearch.se. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då urval pågår kontinuerligt!

Valio grundades i Finland 1905. 1994 introducerades Valio i Sverige och 2002 lanserades de första laktosfria produkterna på den svenska marknaden. Varje år investerar Valio ca 250 miljoner kronor i forskning, utveckling och nya innovationer. Satsningen har resulterat i ett av marknadens bredaste sortiment av laktosfria produkter som smakar som de ska. Nu har Valio överfört den kunskapen till växtbaserat och erbjuder ett växande sortiment av gurt och dryck under varumärket Oddlygood. Valio är även känt för sitt goda smör och krämiga yoghurt. De senaste tio åren har Valio kontinuerligt ökat tillväxten på den svenska marknaden och omsatte 2018 ca 1,3 MSEK. Resan med att utveckla goda och hälsosamma produkter för ditt välbefinnande fortsätter även i framtiden. www.valio.se

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Med Jobfinder engagerar och attraherar vi även Young Professionals. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Carlotta Lilieblad - carlotta.lilieblad@academicsearch.se

Ansök nu