close
Logo

22 May 2019

Livsmedel | Stockholm | Marknad/Kommunikation/Försäljning | Rekrytering

Valio – Trade Marketing Coordinator

Valio Sverige söker dig, en driven och lösningsorienterad genomförare som söker ett globalt företag i framkant inom FMCG. Tillsammans med oss kommer du driva ökad penetration till den mest besökta avdelningen i dagligvarubutiken – mejeri. Du kommer också att arbeta med viktiga kunder inom Food Service som dagligen serverar våra produkter till tusentals konsumenter.

Valio Sverige är inne i ett mycket spännande skede och vill nu identifiera den person som kan utvecklas långsiktigt i rollen som Trade Marketing Coordinator. Tjänsten har inledningsvis en anställning till mars 2020, men för rätt individ finns chans till tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

  • Som Trade Marketing Coordinator assisterar du i de framtagna årsplaner för butiks- och kundaktiviteter (såsom kampanjer, demo, event, exponeringar och mässor) i dagligvaruhandel och Food Service.
  • Du säkerställer att allt material distribueras ut och är anpassat till butik och kund.
  • Du är ute i butik för att vara uppdaterad om de senaste shopper-trenderna.
  • Du är ansvarig för införsäljningsmaterial samt att visualisera Valios butiksaktiviteter för säljkåren.
  • Du kommer arbeta mot tydligt uppsatta mål och ansvara för att säkerställa kvalité och innehåll i linje med Valios kommunikativa guidelines.

Utbildning och erfarenhet

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har följande:

  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller försäljning.
  • Erfarenhet av att planera, ta fram och genomföra säljdrivande material/event i butik eller mot kund.
  • Mycket meriterande om du jobbat med detta inom dagligvaruhandeln och Foodservice
  • Goda kunskaper i Office-paketet och kunskaper i Photoshop. Erfarenhet av att använda Nielsen och POS data.
  • Flytande svenskkunskaper i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska.

Personliga egenskaper

I denna tjänst söker vi en person som är orädd, handlingskraftig och nyfiken. Du tar gärna aktivt nya kontakter, löser problem, bygger relationer och presenterar gruppens initiativ och projekt med stor entusiasm och ett brinnande intresse. Att vara en duktig kommunikatör är lika viktigt som att värdesätta detaljer och hantera deadlines. Med ett högt ansvarstagande, egendriv och lojalitet kommer du ha bästa förutsättningar att lyckas i rollen och blir en viktig del i Valios långsiktiga satsning.

Att ta ansvar för miljön är ett av Valio grundvärden, precis som att alla medarbetare ska må bra, ha en god hälsa och trivas på jobbet. Hos Valio blir du en del i teamet där man firar vinster och tacklar utmaningar tillsammans. Kulturen är familjär och prestigelös i kombination med prestations- och resultatinriktad.

Din ansökan

Låter detta som ett spännande nästa steg för dig är du varmt välkommen med din ansökan! Valio samarbetar i den här rekryteringen med Jobfinder & Academic Search International. Söker gör du via ”Apply now” nedan, där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Carlotta Lilieblad på carlotta.lilieblad@academicsearch.se. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då urval pågår kontinuerligt!

Valio grundades i Finland 1905. 1994 introducerades Valio i Sverige och 2002 lanserades de första laktosfria produkterna på den svenska marknaden. Varje år investerar Valio ca 250 miljoner kronor i forskning, utveckling och nya innovationer. Satsningen har resulterat i ett av marknadens bredaste sortiment av laktosfria produkter som smakar som de ska. Nu har Valio överfört den kunskapen till växtbaserat och erbjuder ett växande sortiment av gurt och dryck under varumärket Oddlygood. Valio är även känt för sitt goda smör och krämiga yoghurt. De senaste tio åren har Valio kontinuerligt ökat tillväxten på den svenska marknaden och omsatte 2018 ca 1 170 MSEK. Resan med att utveckla goda och hälsosamma produkter för ditt välbefinnande fortsätter även i framtiden. www.valio.se

Jobfinder är ett rekryteringsföretag som fokuserar på talanger med ambition, engagemang och nyfikenhet som vill bygga sin framtida karriär. Jobfinder är en del av Academic Search International, och vår idé är att förena de mest lämpade personerna med spännande utmaningar på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.jobfinder.se

M* DVH, butik, marknadsföring, marketing, trade, food service, livsmedel, konsument, insikter, insights, shopper, konsumentbeteende,

Carlotta Lilieblad - carlotta.lilieblad@academicsearch.se

Ansök nu