close
Logo

20 Apr 2024

Academic Search – Intern (Malmö)

Vill du ha en praktikperiod inom rekrytering där du får samarbeta med inspirerande researchers på ett entreprenöriellt och samtidigt etablerat bolag? Är du en person med en social och positiv anda som drivs av att göra skillnad för kunder och kandidater? Då har vi praktikplatsen för dig!

 

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer.

 

Om rollen:

Som praktikant på Academic Search kommer du att vara en del av vårt team med researchers som engagerat arbetar med konsulttillsättningar samt rekryteringar mot etablerade kunder med starka varumärken.

Våra researchers har en nyckelroll i vårt arbete att matcha rätt kompetens till våra kunder och arbetar även långsiktigt med att bygga talent pipelines och expandera nätverket för att gynna utveckling online och offline.

Under din praktik kommer du att arbeta tillsammans med researchers och erfarna seniorkonsulter genom rekryteringsprocessens samtliga delar vilket innefattar:

·Kartläggning av potentiella kandidater samt den inledande kontakten vilket innebär bland annat aktiv search och införsäljning samt kvalitativa telefonintervjuer.

·Arbeta med det inkommande urvalet och hålla kontinuerlig kontakt med sökande.

·Bygga nätverk och proaktivt finna kandidater för våra processer i databaser och sociala nätverk som LinkedIn mm.

·Referenstagningar och framtagning av kandidatpresentationer för kund

 

Detta söker vi:

Vi vill ha dig som är en engagerad och proaktiv medarbetare person som gillar att bygga och underhålla relationer. Du drivs av att nå kvalitativa resultat med en positiv can-do attityd.

Vi har en engagerad, kvalitetsmedveten och entreprenöriell kultur men framför allt är vi ett fantastiskt roligt och aktivt gäng. För att trivas extra bra hos oss tror vi att du är en social person som älskar människor och utmaningar!

 

Din ansökan

Sök via ”Apply now” knappen på www.academicsearch.se, där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Senior Researcher Betty Holmberg på 070-165 31 04 eller betty.holmberg@academicsearch.se. Vi kommer att påbörja urvalet omgående.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

betty Holmberg - betty.holmberg@academicsearch.se

Ansök nu