close

Om du har hög kompetens som chef eller specialist inom ekonomi eller finans har du också kommit till rätt plats. Även här har vi skaffat oss mycket bred erfarenhet genom åren. Över 700 välutbildade ekonomer har vi förmedlat nya drömjobb till. Nu vill vi hjälpa dig också.

 

Här är exempel på typiska tjänster vi ofta rekryterar till: Ekonomichef, Financial Controller, Business Controller, redovisningschef, financial analyst, strategisk inköpare.Referenser

Janne Laine, konsult hos Academic Search

Genom Academic Searchs stora nätverk inom FMCG- branschen kom vi i kontakt med varandra för ett interimsuppdrag som CFO på Affärsområdet Cerealia på Lantmännen. Deras lyhördhet för kundens specifika behov gjorde att det blev en mycket bra matchning av min kompetens med det specifika uppdraget. Jag upplevde att Academic Search var snabba i sitt agerande och hade en effektiv process både före och under uppdraget vilket gav ett ömsesidigt positivt slutresultat.

 

Jag rekommenderar gärna Academic Search när du har behov av spetskompetens inom område ekonomi och finans. Janne Laine, konsult hos Academic Search i uppdrag som koncerncontroller och CFO.

 

 

Kerstin Burman. Redovisningschef. Green Cargo

Under det senaste året har vi valt att samarbeta med Academic Search vid två tillfällen på controllingsidan. I det ena fallet rörde det sig om en längre tids inhyrning och i det andra om ett kortare controlleruppdrag. Båda uppdragen har resulterat i anställning och vi är hittills mycket nöjda med resultatet! På redovisningssidan har vi haft en konsult inhyrd i snart ett år.

Genomförda Uppdrag Ekonomi & Finans