close

Academic Search har hjälpt över 700 professionella marknads-, kommunikations- och säljspecialister att hitta sina nya drömjobb. Vi hjälper dig också. Om du vill arbeta med snabbrörliga konsumtionsvaror är chansen extra stor att vi kan hjälpa just dig hitta den utmaning du drömmer om då vi rekryterar till många av de främsta bolagen i branschen.

 

Exempel på tjänster vi ofta rekryterar till är: Marknadschef, Brand Manager, Kommunikationsansvarig, Digital Manager, Försäljningschef, Key Account Manager m fl.Referenser

Eva Eriksson. Marknadsdirektör. Semper AB

Genom Academic Searchs stora nätverk inom FMCG- branschen kom vi i kontakt med varandra för ett interimsuppdrag som Marknadschef på Coca-Cola. Deras goda kunskap om och förståelse för branschens specifika utmaningar gjorde att det blev en bra matchning av min kompetens med det specifika uppdraget. Jag upplevde att Academic Search var snabba i sitt agerande och hade en effektiv process vilket gjorde att vi kom i mål på bästa sätt. Jag rekommenderar gärna Academic Search när du har behov av spetskompetens.

 

Eva Eriksson, idag Marknadsdirektör på Semper AB, tidigare interimskonsult hos Academic Search för ett uppdrag som Marknadschef på Coca-Cola Company.

 

Andreas Millbourn. Försäljningsdirektör Sverige. Mondelez International (fd Kraft Foods)

Academic Search har hjälpt oss att rekrytera nyckelpersoner till vår försäljningsorganisation under flera år. Vårt samarbete kännetecknas av en bra dialog där de är lyhörda för våra behov och önskemål såväl kring vårt samarbete som kring den kompetens och profil vi söker. Jag är mycket nöjd med den snabbhet, effektivitet och träffsäkerhet uppdragen genomförts med. Jag kommer definitivt att använda mig av Academic Search igen.

Genomförda Uppdrag Marknad