close
Logo

20 Apr 2024

DOGGY AB (del av Partner in Petfood Group) – Consumer Care Coordinator

Är du en serviceinriktad och engagerad person med god problemlösningsförmåga och brinner för kundservice. Söker du en ny utmaning och vill vara med och skapa den bästa kundupplevelsen och klappar ditt hjärta extra för hundar och katter? Då är det här rollen för dig!   

 

Om rollen

Rollen som Consumer Care Coordinator innebär att du har ansvar för att ge våra konsumenter, hund- och kattägare, en kvalitativ och bra service. För att lyckas behöver du kunna tillgodogöra dig kunskap inom djurmat och näringslära, samt ha en förmåga och vilja att kontinuerligt lära dig mer inom detta område. Denna roll ansvarar även för koordineringen av den dagliga driften av vårt kontor i Malmö.

 

Ansvarsområde

 • Kontakt med konsumenter via telefon och e-post.
 • Svara på frågor och samtidigt bygga lojalitet och varumärkesimage.
 • Klagomålshantering och användning av CRM-systemet.
 • Förse marknadsteamet med konsumentinsikt.
 • Upprätthålla en god ordning och trivsel på kontoret.
 • Kontaktperson med leverantörer gällande lokalvård och inventarier.
 • Vara behjälplig vid konferens- och hotellbokningar.

 

Om dig

För att lyckas i rollen som Consumer Care Coordinator (Sverige) tror vi att du har hög service- och ansvarskänsla. Att du är flexibel med god problemlösningsförmåga, att du är självgående samtidigt som du är inlyssnande med stor samarbetsförmåga.

 

Kvalifikationer:

 • Stort intresse för hundar och katter
 • Nyfikenhet kring djurmat och näringslära
 • Erfarenhet av kundtjänst, support-/servicearbete är meriterande
 • IT-vana (Office-paketet och CRM)
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vi erbjuder

DOGGY AB är en del av Partner in Petfood och vi erbjuder goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Doggy AB erbjuder en spännande och intressant roll med trevliga kollegor i en internationell organisation som satsar på sin personal.

 

Om DOGGY AB (del av Partner in Petfood Group)

DOGGY AB (del av Partner in Petfood Group) är den ledande hund- och kattmatsproducenten i Sverige med mer än 120 års erfarenhet av djurmatstillverkning. Företaget har ca 200 anställda och har en årlig omsättning på 1 miljard kr. DOGGY AB (del av Partner in Petfood Group) är verksamt i mer än 20 länder där framgångsreceptet är att förmedla en del av Sverige i form av hållbara och naturliga produkter alltid med djurens bästa för ögonen. Kunder är zoofackhandeln och dagligvaruhandeln. Bolagets varumärken är bland andra Mjau, Doggy och Bozita.

DOGGY AB (del av Partner in Petfood Group) satsar stort på innovation för att fortsättningsvis kunna vara med och leda den långsiktiga utvecklingen i branschen. Med kunskap, innovation och kärlek till katter och hundar levererar DOGGY AB (del av Partner in Petfood Group) “Kärlek i varje matskål”.

 

Din ansökan

DOGGY AB (del av Partner in Petfood Group) samarbetar i denna rekrytering med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på knappen ”Ansök nu” som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar ett personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med Academic Searchs Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Det innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Researcher Lukas Grönroos lukas.gronroos@academicsearch.se

Vi tillämpar ett löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart du har möjlighet. Välkommen in med din ansökan!

 

Om Academic Search / Jobfinder

Jobfinder är en del av Academic Search International, och fokuserar på talanger med ambition, engagemang och nyfikenhet som vill bygga sin framtida karriär. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med spännande utmaningar på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.jobfinder.se

 

Lukas Grönroos - lukas.gronroos@academicsearch.se

Ansök nu