close

En ny utmaning i livet

När du vill ta ett nytt stort uppdrag, när du vill vidare i karriären, när du vill stimulera din personliga och professionella utveckling eller när du bara längtar efter att få testa din förmåga och möta nya människor och miljöer, det är då du ska komma till oss på Academic Search.

Vi är specialiserade på Executive Search och rekrytering av kvalificerade chefer och specialister, antingen för permanenta uppdrag eller interimsuppdrag. Särskilt intresserade är vi av dig som söker en ny utmaning i livet.

 

 

För Executives

Academic Search rör sig konsekvent uppåt i värdekedjan. I vårt nätverk ingår idag ett stort antal executives i olika delar av näringslivet. Om du har ett sådant arbete i dag eller bara känner dig mogen för en ny uppgift och en ny utmaning vill vi gärna att du tar kontakt med oss.

Vi är också mycket måna om att du ska bli en del av vårt unika nätverk så att du finns med när vi söker executives för aktuella eller kommande uppdrag. Vi är lika intresserade av dig som önskar en fast roll som av dig som kan tänka dig att gå in i som interimskonsult hos någon av våra uppdragsgivare.

Referenser

Thomas Evertsson, VD, Willys

Vi har använt Academic Search för att rekrytera några nyckelbefattningar till oss. Senast var det en Chef Affärskontroll & IT med placering i vår ledningsgrupp som skulle rekryteras. Academic Search lyckades få fram flera, riktigt starka kandidater i sin search. Jag är mycket nöjd med kvaliteten på deras arbete och det känns professionellt att de följer upp rekryteringen efteråt, både med mig och med den nyanställde. Jag rekommenderar gärna Academic Search för rekryteringar på kvalificerad chefsnivå.

 

 

Susanne Petersson, VD, Länsförsäkringar Skåne

När jag blev rekryterad till tjänsten som VD för Länsförsäkringar Skåne var det första gången som jag var med i en rekryteringsprocess som Academic Search ansvarade för. Det var en mycket positiv upplevelse. Konsulterna var mycket professionella, processen var effektiv och servicenivån var hela tiden mycket hög. Jag har nu själv blivit kund till Academic Search för rekrytering till vår ledningsgrupp.

 

img