close
Logo

28 May 2024

Milwaukee – Account Manager Skog & Trädgård (Södermanland, Västmanland, Örebro, Östergötland och Jönköping)

MILWAUKEE® växer och vi behöver tillsätta säljare inom kategorin Skog och Trädgård

Vill Du bli en del av vårt växande team på MILWAUKEE® och vår tillväxtresa? Har du en vinnande attityd och brinner för att utveckla starka relationer?

 

Vilka är vi?

TTI är ett av världens ledande företag inom design, utveckling och marknadsföring av elverktyg, trädgårdsmaskiner och golvvård samt tillbehör till dessa, till både konsumenter, proffs och industrikunder. Produkterna marknadsförs till branscher inom bygg, trädgård, renovering och inredning. TTI-koncernens strategiska fokus på starka varumärken, innovativa produkter och enastående människor är ett viktigt inslag i vårt kulturella DNA. Dessutom ser vi alltid våra kunder som partners och vi gör allt för att stötta deras verksamheter. TTI har globalt sett 45.000 medarbetare och 2023 var omsättningen drygt 13,7 miljarder USD.

 

Techtronic Industries Nordic, med drygt 450 anställda och huvudkontor i Köpenhamn säljer främst varumärkena MILWAUKEE®, RYOBI® och AEG® i Norden samt Baltikum. Läs mer om TTI här: TTI Group – Working at TTI

 

 

Om tjänsten:

Din uppgift är att ansvara för bearbetningsområde som går över flera distrikt, i samarbete med övriga i teamet, som innefattar länen Södermanland, Västmanland, Örebro, Östergötland och Jönköping. Din bostadsort är inom någon av länen som du bearbetar.

MILWAUKEE® utvecklar och tillverkar ett brett sortiment av innovativa premiumprodukter för Skog och trädgård till yrkeskunder inom kommuner, fastighets-/grönyteskötsel och beskärning och klippning av träd och buskar. Vårt mål att etablera MILWAUKEE® som den ledande leverantören inom Skog och Trädgård för den professionella marknaden.

 

Med din kunskap om marknaden och din passion för att skapa nöjda kunder är din huvuduppgift att utveckla MILWAUKEE® affären inom Skog och Trädgård tillsammans med nya och befintliga återförsäljare inom distriktet.

Du blir en del av ett nyetablerat svenskt säljteam för kategorin och rapporterar till Sales Manager Milwaukee Outdoor Sverige.

Du kommer att ingå i det svenska MILWAUKEE® säljteamet som under hösten kommer bestå av drygt 80 personer i varierande roller där en viktig framgångsfaktor är ett brett och gott samarbete.

 

 

Övriga uppgifter:

• Planera och genomföra sälj- och marknadsaktiviteter, inklusive deltagande i lokala/nationella säljevent, mässor, etc.

• Hjälpa våra kunder att förstå fördelarna med våra produkter genom utbildning och demodagar

• Skapa och optimera butiksdisplayer, följa upp kundbehov och supporta våra kunder i sin ambition att växa

• Implementera och följa upp säljplaner och budgetar samt genomföra relevant analys och rapportering

 

Du utgår från ditt hemmakontor, men din tid spenderas mestadels på fältet inklusive regelbundna övernattningar på distriktet, i vissa fall även utomlands.

 

Vilka kvalifikationer söker vi?

Vi tror du har ett genuint intresse och kunskap om produkter och kunder inom skog, park och grönyteskötsel marknaden.

 

• Du är praktiskt lagd, kreativ och hungrig som säljare

• Du inger förtroende och drivs av nöjda kunder

• Du har en hög energinivå, älskar utmaningar, och trivs med att lära dig vår ständiga ström av nya tekniska lösningar

• Du är målorienterad, självmotiverad, har viljan att lyckas och är inte rädd för förändringar

• Du planerar din arbetsdag effektivt, vilket innebär att både arbeta självständigt och i ett team

• Vi förväntar oss att du behärskar svenska väl och har en god kunskap i engelska. Du behärskar också MS Office väl och har en bra kunskap om CRM-system

 

Vad kan vi erbjuda?

En spännande och utvecklande arbetsplats med ett brett spektrum av människor med olika erfarenheter. Trots olika bakgrund och internationaliteter har vi en sak gemensamt, nämligen vår ambition och passion för att arbeta med kunder och försäljning. Vi förväntar oss inte att du ska vara en expert men med nyfikenhet och driv kommer vi att investera mycket i ditt lärande och utveckling. Vi litar på dig och eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet.Våra förmåner är ett sätt att främja din hälsa samt visa vår uppskattning. Så förutom marknadsmässiga löner erbjuder vi därför alla våra anställda bland annat:

• Sjukvårdsförsäkring

• Friskvårdsbidrag

• Ålderspension

• Omställningsförsäkring

• Bonus

 

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Milwaukee med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken ”Ansök nu” som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Vi vill gärna ha din ansökan snarast möjligt, då urval och intervjuer kan ske löpande. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg, tack för din förståelse!

 

Vid frågor kan du kontakta antingen Seniorkonsult Malin Borg eller Researcher Betty Holmberg på Academic Search International. Malin når du på 070 650 31 05 eller malin.borg@academicsearch.se och Betty på betty.holmberg@academicsearch.se

 

Om Academic Search

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE.

 

Vi ser fram emot att höra av dig!

 

Malin Borg - malin.borg@academicsearch.se

Ansök nu