close
Logo

22 Jul 2024

Milwaukee – Säljare med fokus på återförsäljare (Sthlm/Mälardalen)

MILWAUKEE® växer och utvidgar säljteamet!

Vill Du bli en del av vårt växande team på MILWAUKEE® och vår tillväxtresa? Har du en vinnande attityd och brinner för att utveckla starka relationer?

 

Vilka är vi?

TTI är ett av världens ledande företag inom design, utveckling och marknadsföring av elverktyg, trädgårdsmaskiner och golvvård samt tillbehör till dessa, till både konsumenter, proffs och industrikunder. Produkterna marknadsförs till branscher inom bygg, trädgård, renovering och inredning. TTI-koncernens strategiska fokus på starka varumärken, innovativa produkter och enastående människor är ett viktigt inslag i vårt kulturella DNA. Dessutom ser vi alltid våra kunder som partners och vi gör allt för att stötta deras verksamheter. TTI har globalt sett 45.000 medarbetare och 2023 var omsättningen drygt 13,7 miljarder USD.

 

Techtronic Industries Nordic, med drygt 450 anställda och huvudkontor i Köpenhamn säljer främst varumärkena MILWAUKEE®, RYOBI® och AEG® i Norden samt Baltikum. Läs mer om TTI här: TTI Group – Working at TTI

 

Om tjänsten:

Din uppgift är att sälja våra produkter till befintliga och nya återförsäljare i Stockholm med omnejd. Arbetet innebär att planera och genomföra införsäljning, exponering och utbildning hos våra återförsäljare. Du kommer att delta på lokala och nationella mässor och event och ansvarar för regionens budget och distriktsplanering.

 

Du förväntas inta en drivande och ledande roll på regionen för att skapa fortsatt tillväxt hos våra återförsäljare. Tillsammans med det stora säljteamet i regionen kommer du att fokusera på återförsäljare och deras tillväxt.

 

Du kommer att ingå i det svenska MILWAUKEE® säljteamet som under hösten kommer bestå av 80 personer i varierande roller.

 

Tjänsten utgår från hemmakontor och din tid spenderas mestadels på fältet. Jobbet kräver en del tjänsteresor med övernattning. Din bostadsort är någonstans inom regionen.

 

Vilka kvalifikationer söker vi?

 • Du är praktisk, kreativ och hungrig som säljare
 • Du är en person som har lätt för att skapa tillit och drivs av nöjda kunder
 • Du har en hög energinivå, älskar utmaningar och att presentera koncept och handfasta lösningar
 • Du har goda relationsbyggande egenskaper och är fokuserad på att utveckla starka och långvariga relationer med våra kunder
 • Du brinner för att arbeta med försäljning och är nyfiken på att lära dig nya saker.
 • Du är målinriktad, självmotiverad, har viljan att lyckas och gillar varierande vardagar.
 • Du smittar andra med din entusiasm för produkterna och vill bidra till att skapa framgång

 

Vad kan vi erbjuda?

En spännande och utvecklande arbetsplats med ett brett spektrum av människor med olika erfarenheter. Trots olika bakgrund och internationaliteter har vi en sak gemensamt, nämligen vår ambition och passion för att arbeta med kunder och försäljning. Vi förväntar oss inte att du ska vara en expert men med nyfikenhet och driv kommer vi att investera mycket i ditt lärande och utveckling. Vi litar på dig och eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet.Våra förmåner är ett sätt att främja din hälsa samt visa vår uppskattning. Så förutom marknadsmässiga löner erbjuder vi därför alla våra anställda bland annat:

 • Sjukvårdsförsäkring
 • Friskvårdsbidrag
 • Ålderspension
 • Omställningsförsäkring
 • Bonus

 

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Milwaukee med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken ”Ansök nu” som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Vi vill gärna ha din ansökan snarast möjligt, då urval och intervjuer kan ske löpande. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg, tack för din förståelse!

 

Vid frågor kan du kontakta antingen Seniorkonsult Malin Borg eller Researcher Betty Holmberg på Academic Search International. Malin når du på 070 650 31 05 eller malin.borg@academicsearch.se och Betty på betty.holmberg@academicsearch.se.

 

Om Academic Search

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE

 

Vi ser fram emot att höra av dig!

 

Nicolai Gyllström - nicolai.gyllstrom@academicsearch.se

Ansök nu