close
Logo

22 Jul 2024

Milwaukee, Slutkundssäljare – Job Site Solutions fokus VVS, El och Ventilation (Stockholm)

Milwaukee förstärker säljteamet i Stockholm/Mälardalen

Vill Du bli en del av vårt team och vår tillväxtresa? Har du en vinnande attityd och brinner för att utveckla starka relationer?

 

Vilka är vi?

TTI är ett av världens ledande företag inom design, utveckling och marknadsföring av elverktyg, trädgårdsmaskiner och golvvård samt tillbehör till dessa, till både konsumenter, proffs och industrikunder. Produkterna marknadsförs till branscher inom bygg, trädgård, renovering och inredning. TTI-koncernens strategiska fokus på starka varumärken, innovativa produkter och enastående människor är ett viktigt inslag i vårt kulturella DNA. Dessutom ser vi alltid våra kunder som partners och vi gör allt för att stötta deras verksamheter. TTI har globalt sett 45.000 medarbetare och 2023 var omsättningen drygt 13,7 miljarder USD.

Techtronic Industries Nordic, med drygt 450 anställda och huvudkontor i Köpenhamn säljer främst varumärkena MILWAUKEE®, RYOBI® och AEG® i Norden samt Baltikum. Läs mer om TTI här: TTI Group – Working at TTI

 

Om tjänsten:

I rollen som Slutkundssäljare bearbetar du existerande såväl som nya professionella slutanvändare både självständigt och i samarbete med Milwaukees återförsäljare. Arbetet innebär att proaktivt bearbeta och skapa tillväxt på våra fokuskundgrupper framför allt inom VVS, El och Ventilation ute på fältet i deras vardag. Du kommer att använda en demobuss som är fullt utrustad med produkter för att demonstrera hela MILWAUKEE® produktutbudet. Du skall tillsammans med kollegorna i Job Site Solutions-teamet driva tillväxt men också ansvara för din egen budget och distriktsplanering.

Du kommer att ingå i det expanderande svenska MILWAUKEE® säljteamet som kommer att bestå av drygt 80 personer med varierande roller.

Tjänsten utgår från hemmakontor och din tid spenderas mestadels på fältet.

Jobbet kräver en del tjänsteresor med övernattning. Vi ser att din bostadsort är någonstans i Stockholmsområdet.

 

Vilka kvalifikationer söker vi:

Det är meriterande om du har praktisk kunskap och erfarenhet från branschen eller en bakgrund från återförsäljarledet.

• Du har goda relationsbyggande egenskaper och är fokuserad på att utveckla starka och långvariga relationer med våra kunder

• Du är bra på att planera din egen vardag och att jobba självständigt – men samtidigt en lagspelare

• Du brinner och motiveras av att utveckla nya affärer och är nyfiken på lära dig mer.

• Vi förväntar oss att du har utmärkt kunskap i svenska och en bra kunskap i engelska samt Office-paketet.

 

Vad kan vi erbjuda?

En spännande och utvecklande arbetsplats med ett brett spektrum av människor med olika erfarenheter. Trots olika bakgrund och internationaliteter har vi en sak gemensamt, nämligen vår ambition och passion för att arbeta med kunder och försäljning. Vi förväntar oss inte att du ska vara en expert men med nyfikenhet och driv kommer vi att investera mycket i ditt lärande och utveckling. Vi litar på dig och eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet.Våra förmåner är ett sätt att främja din hälsa samt visa vår uppskattning. Så förutom marknadsmässiga löner erbjuder vi därför alla våra anställda bland annat:

• Sjukvårdsförsäkring

• Friskvårdsbidrag

• Ålderspension

• Omställningsförsäkring

• Bonus

 

Kontakt:

I denna rekrytering samarbetar Milwaukee med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken ”Ansök nu” som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Vi vill gärna ha din ansökan snarast möjligt, då urval och intervjuer kan ske löpande. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg, tack för din förståelse!

Vid frågor kan du kontakta antingen Seniorkonsult Malin Borg eller Researcher Betty Holmberg på Academic Search International. Malin når du på 070 650 31 05 eller malin.borg@academicsearch.se och Betty på betty.holmberg@academicsearch.se.

 

Om Academic Search

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE

 

Vi ser fram emot att höra av dig!

 

Nicolai Gyllström - nicolai.gyllstrom@academicsearch.se

Ansök nu