close

Karriär hos oss

Som medarbetare på Academic Search får du arbeta tillsammans med många av de främsta företagen, skapa och utveckla långsiktiga relationer och växa genom utmanande uppdrag som bidrar till din utveckling och dina kunders framgång. Vårt arbetssätt präglas av en kombination av en gedigen väl beprövad metodik och en stor flexibilitet för att vi på bästa sätt ska kunna göra våra kunder, kandidater och konsulter nöjda. Vi har ett professionellt förhållningssätt till vår uppgift och ett brinnande engagemang i att göra en skillnad. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk miljö som kännetecknas av snabba beslut, korta ledtider och ett ihärdigt arbete för att skapa framgångsrika affärer. Vi jobbar hårt och firar våra segrar.

Våra konsulter är specialister på såväl rekrytering som de tjänsteområden och ofta branscher de rekryterar till. De flesta har erfarenhet av att rekrytera i ledande befattning eller har erfarenhet att rollen som rekryteringskonsult sedan tidigare. Det viktigaste är dock att brinna för att göra affärer, ha en hög social kompetens och ett stort engagemang – då kommer vi att trivas tillsammans.

Vi vill gärna ha möjlighet att komma i kontakt med dig när vi söker nya medarbetare så bli gärna en del av vårt nätverk genom att registrera din profil hos oss.
Registrera din profil nu.

Bli en del av vårt nätverk

Vem du än är i dag och vilken position du än har, kan du skaffa dig en framtida fördel jämfört med de flesta av dina kolleger och konkurrenter, i och utanför näringslivet.

 

Bli en del av Academic Searchs unika nätverk. Bygg upp en relation med oss som varar i decennier. Ge oss löpande kännedom om din utveckling och dina förändrade förutsättningar att klara de utmaningar våra uppdragsgivare kan komma att ställa dig inför. Skaffa dig samtidigt en gräddfil till nästa kliv i karriären och den utmaning du längtar efter.

 

Registrera din profil nu och informera oss sedan kontinuerligt om vad som händer i din karriär. Förr eller senare kanske det förändrar hela ditt yrkesliv.