close

ACADEMIC-SEARCH-_DSC7423-515x515px

Talent management

I dagens stenhårda konkurrens räcker det inte med en stor talang för komma vidare i karriären. Du måste ständigt utveckla din förmåga och lära dig mer för att stärka din konkurrenskraft. Det finns många sätt att göra detta. Academic Search erbjuder olika möjligheter som kan stödja dig i din utveckling.

 

Ledarutveckling genom vårt mentorprogram – Carerra Mentor – är en möjlighet av dem.

Vi hjälper också kundföretag få väl uttänkta traineeprogram på plats, som stöder framtidens ledare och specialister i deras utveckling. Genom oss kan du söka utmanande traineeplatser.

Du kan också dra nytta av vårt mångfaldsprogram, Diversity Challenge.Ledarutveckling

Det finns många människor ute i näringslivet som är beredda att axla ansvaret som mentorer. Det finns ännu fler människor som behöver och önskar stöd av sådana mentorer för att komma vidare i sina karriärer. Kanske är du en av dem? I så fall föreslår vi att du berättar om vårt mentorsprogram för din arbetsgivare.

Läs mer

 

Kontakta

Marika Treschow, Styrelseordförande

+46 (0)70-735 50 40

marika.treschow@dev.jobfinder.se

Trainee

I dag satsar alltfler framstående företag konsekvent på strategiska traineeprogram för att gynna den framtida försörjningen av chefer och specialister. På så vis stärker de inte bara företagens kompetens. De stärker också sina varumärken hos viktiga kundgrupper. Om du är intresserad av att bli trainee på ett sådant företag är du välkommen att höra av dig.

Läs mer

 

Kontakta

Carlotta Lilieblad, Programkoordinator

+46 (0)70-165 31 93

Carlotta.Lilieblad

Mångfald

Diversity Challenge erbjuder akademiker med mångkulturell erfarenhet och kompetens möjlighet att praktisera på några av Sveriges mest attraktiva företag. Intresset hittills har varit enormt. Diversity Challenge, ger dig chansen att få upp till 6 månaders praktik med marknadsmässig lön. Du kan också vinna Academic Searchs Mångfaldspris på 10 000 kronor, som delas ut till den person som har de bästa och mest stimulerande idéerna för hur man praktiskt ska arbeta vidare med mångfald.

 

För mer information och referenser, besök gärna www.diversitychallenge.se eller kontakta vår programansvarige.

Läs mer

 

Kontakta

Marika Treschow, Styrelseordförande

+46 (0)70-735 50 40

marika.treschow@dev.jobfinder.se