close

När du behöver täcka behovet av ledningskompetens på kort sikt – till exempel en VD, CFO eller en marknadsdirektör – skräddarsyr vi en flexibel interimslösning. I vårt nätverk finns professionella och erfarna personer som med kort varsel kan sätta sig in i er verksamhet och åta sig ett tidsbegränsat uppdrag. De är seniorer med gedigen erfarenhet från företagsledning i olika verksamheter.

Referenser

Thomas Evertsson. VD. Willys

Vi har använt Academic Search för att rekrytera några nyckelbefattningar till oss. Senast var det en Chef Affärskontroll & IT med placering i vår ledningsgrupp som skulle rekryteras. Academic Search lyckades få fram flera, riktigt starka kandidater i sin search. Jag är mycket nöjd med kvaliteten på deras arbete och det känns professionellt att de följer upp rekryteringen efteråt, både med mig och med den nyanställde. Jag rekommenderar gärna Academic Search för rekryteringar på kvalificerad chefsnivå.

 

 

Susanne Petersson. VD. Länsförsäkringar Skåne

När jag blev rekryterad till tjänsten som VD för Länsförsäkringar Skåne var det första gången som jag var med i en rekryteringsprocess som Academic Search ansvarade för. Det var en mycket positiv upplevelse. Konsulterna var mycket professionella, processen var effektiv och servicenivån var hela tiden mycket hög. Jag har nu själv blivit kund till Academic Search för rekrytering till vår ledningsgrupp.