close

Ett av våra konsultteam är specialister på ekonomi och finans. Deras professionella förhållningssätt, välutvecklade nätverk och metodiska sökprocesser ger dig hög precision i arbetet.
Svårigheten är sällan att definiera de relevanta kvalifikationerna eller att hitta de verkliga toppkrafterna. Svårigheten är snarare att väga in den rätta balansen mellan erfarenheter och personliga egenskaper, som gör just den kandidaten allra mest lämpad för uppgiften. Det är genom förmågan att göra den bedömningen, som våra rekryteringskonsulter kan göra en skillnad för dig och din organisation.

 

Sammanlagt har vi på Academic Search genomfört mer än 700 rekryteringar inom ekonomi och finans. Varje år tillkommer mer än 100 nya chefs- och specialistrekryteringar inom detta område.Referenser

Kerstin Burman. Redovisningschef. Green Cargo

Under det senaste året har vi valt att samarbeta med Academic Search vid två tillfällen på controllingsidan. I det ena fallet rörde det sig om en längre tids inhyrning och i det andra om ett kortare controlleruppdrag. Båda uppdragen har resulterat i anställning och vi är hittills mycket nöjda med resultatet! På redovisningssidan har vi haft en konsult inhyrd i snart ett år.

 

 

Janne Laine. Konsult hos Academic Search

Genom Academic Searchs stora nätverk inom FMCG- branschen kom vi i kontakt med varandra för ett interimsuppdrag som CFO på Affärsområdet Cerealia på Lantmännen. Deras lyhördhet för kundens specifika behov gjorde att det blev en mycket bra matchning av min kompetens med det specifika uppdraget. Jag upplevde att Academic Search var snabba i sitt agerande och hade en effektiv process både före och under uppdraget vilket gav ett ömsesidigt positivt slutresultat.

 

Jag rekommenderar gärna Academic Search när du har behov av spetskompetens inom område ekonomi och finans.

Janne Laine, konsult hos Academic Search i uppdrag som koncerncontroller och CFO.

Genomförda Uppdrag Ekonomi & Finans