close

Academic Search har många års erfarenhet av att rekrytera till strategiska HR-roller i flera av Sveriges största företag. Vårt dagliga arbete sker i nära samarbete med HR-funktioner vilket har gett oss en mycket god förståelse för vilka utmaningar de står inför och vilken position och roll de spelar i framgångsrika företag. Vi kan hjälpa dig att hitta den person som på bästa sätt kan stödja och utveckla din verksamhet.

 

Exempel på tjänster inom HR som vi rekryterar till: HR-direktör, HR Business Partner, HR-generalister, specialister inom arbetsmiljö och hälsa, kompetensutveckling och utbildning m fl.Referenser

Gun-Marie Lidström. HR direktör. Åhléns AB

Academic Search uppfyller alla mina förväntningar på en samarbetspartner. Jag känner ett stort förtroende för såväl företaget som helhet som för de konsulter som jag samarbetat med. Jag uppskattar Academic Searchs professionella och samtidigt personliga bemötande av såväl oss som uppdragsgivare som av kandidaterna i våra gemensamma processer.

I den snabbrörliga värld som Åhléns befinner sig i är det mycket viktigt med effektiva och snabba processer som samtidigt håller hög kvalitet vad gäller precision och noggrannhet. Academic Search erbjuder detta och är därför en viktig samarbetspartner för oss. Academic Search är ett modernt företag i takt med tiden.

Eva Hedman. Personalchef. Swecon

När jag blev rekryterad till tjänsten som personalchef på Swecon var det första gången som jag var med i en rekryteringsprocess som Academic Search ansvarade för.

Jag upplevde rekryteringsprocessen som mycket professionell. Academic Searchs konsult gav mig snabb och kontinuerlig feedback kring hur rekryteringsprocessen fortskred och jag kände ett stort och ärligt engagemang från konsultens sida. När jag träffade ledningsgruppen på Swecon blev det tydligt att Academic Search på ett utmärkt sätt lyckats förmedla Swecons behov och önskemål kring tjänsten vilket givetvis kändes mycket förtroendeingivande.

Genomförda Uppdrag HR