close

Sedan starten 1991 har vi rekryterat närmare 1 000 executives, chefer och specialister inom marknad, kommunikation och försäljning. Bland våra uppdragsgivare finns flera av de starkaste nationella och internationella varumärkena på den svenska marknaden. Våra rekryteringskonsulter inom detta team har gedigna erfarenheter av att förmedla såväl fasta som mer kortsiktiga interimslösningar.

Tack vare vårt stora nätverk, kan vi snabbt och effektivt finna och välja ut de mest lämpade kandidaterna. Våra erfarenheter hjälper oss dra de relevanta slutsatserna om vad som krävs av kandidaterna och hur väl de motsvarar dina förväntningar på den person som ska leda eller agera inom er organisation i framtiden.
Vi kan språket. Vi förstår tänket. Vi ser kandidaternas förmåga och potential.Referenser

Andreas Millbourn. Försäljningsdirektör Sverige. Mondelez International (fd Kraft Foods)

 

"Academic Search har hjälpt oss att rekrytera nyckelpersoner till vår försäljningsorganisation under flera år. Vårt samarbete kännetecknas av en bra dialog där de är lyhörda för våra behov och önskemål såväl kring vårt samarbete som kring den kompetens och profil vi söker. Jag är mycket nöjd med den snabbhet, effektivitet och träffsäkerhet uppdragen genomförts med. Jag kommer definitivt att använda mig av Academic Search igen."

 

 

 

Eva Eriksson. Marknadsdirektör. Semper AB

 

"Genom Academic Searchs stora nätverk inom FMCG- branschen kom vi i kontakt med varandra för ett interimsuppdrag som Marknadschef på Coca-Cola. Deras goda kunskap om och förståelse för branschens specifika utmaningar gjorde att det blev en bra matchning av min kompetens med det specifika uppdraget. Jag upplevde att Academic Search var snabba i sitt agerande och hade en effektiv process vilket gjorde att vi kom i mål på bästa sätt. Jag rekommenderar gärna Academic Search när du har behov av spetskompetens."

 

 

Genomförda Uppdrag Marknad Kommunikation & Försäljning