close

Våra Specialistområden

Academic Search koncentrerar sig på fyra specialistområden, där vi under åren byggt upp ett djupt kunnande om både förutsättningar och behov.

 • 01/ 04

  Marknad, Kommunikation & Försäljning

  Academic Search har hjälpt över 700 professionella marknads-, kommunikations- och säljspecialister att hitta sina nya drömjobb. Vi hjälper dig också. Om du vill arbeta med snabbrörliga konsumtionsvaror är chansen extra stor att vi kan hjälpa just dig hitta den utmaning du drömmer om då vi rekryterar till många av de främsta bolagen i branschen.

   

  Exempel på tjänster vi ofta rekryterar till är: Marknadschef, Brand Manager, Kommunikationsansvarig, Digital Manager, Försäljningschef, Key Account Manager m fl.

 • 02/ 04

  Ekonomi & finans

  Om du har hög kompetens som chef eller specialist inom ekonomi eller finans har du också kommit till rätt plats. Även här har vi skaffat oss mycket bred erfarenhet genom åren. Över 700 välutbildade ekonomer har vi förmedlat nya drömjobb till. Nu vill vi hjälpa dig också.

   

  Här är exempel på typiska tjänster vi ofta rekryterar till: Ekonomichef, Financial Controller, Business Controller, redovisningschef, financial analyst, strategisk inköpare.

 • 03/ 04

  Teknik

  Att Sveriges näringsliv behöver fler ingenjörer på ledande befattningar visste du nog redan. Men visste du att vi på Academic Search hjälpt över 500 teknikspecialister och logistiker att hitta sina nya utmaningar i livet? Registrera din profil så gör vi dig till vår nästa kandidat. Vi förstår teknik. Vi vet hur din kompetens kommer bäst till sin rätt hos en ny arbetsgivare med nya uppgifter och nya utmaningar.

   

  Här är exempel på typiska områden vi rekryterar till: verkstadsindustri, produktionsledning, biokemi, miljöteknik, logistics & supply chain management.

 • 04/ 04

  HR – Human resources

  Academic Search har många års erfarenhet av att rekrytera till strategiska HR-roller i flera av Sveriges största företag. Vi arbetar i olika sammanhang nära HR-personer hos våra uppdragsgivare. Det har gett oss en mycket god förståelse för vilka utmaningar dagens HR-funktioner står inför och vilken position och roll de spelar i framgångsrika företag. Vi förstår dig och dina utmaningar. Vi är intresserade av att såväl rekrytera dig som HR-specialist eller HR-chef, men också ha dig som en del av vårt konsultnätverk för interima uppdrag.

  Börja med att registrera din profil och bli en del av vårt nätverk. Exempel på tjänster inom HR som vi rekryterar till: HR-direktör, HR Business Partner, HR generalister, specialister inom arbetsmiljö och hälsa, kompetensutveckling och utbildning.